Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-11-2015 02:10:42

anglerehtse
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-11-2015
Messages: 3

Tinker Hatfield onthult de O.G. Nike Air Max 1 Kon heb gekeken Way Dif

Als u een samenwerking met sportkleding gigant Nike en Italiaanse luxemerk Versace zou denken aan een Air Max 1, zou het waarschijnlijk de buurt komen van wat je ziet hier boven. Simpelweg getiteld Nike Air Max 1 "What The Versace," vanwege de lappendeken Versace zijde patronen op de bovenste,nike air max sale online Los Angeles lederwaren customizer Etai gebruikte een paar vintage Versace zijde broek aan deze 1 van 1 sneakers te produceren. Het resultaat is zeker een opvallende versie van de iconische jaren '80 loper.

Als onderdeel van het profiel van Wall Street Journal van Nike CEO Mark Parker voor zijn 2015 Brand Innovator Award,nike air max thea outlet WSJ sprak met ontwerper Tinker Hatfield die iets wat we nog nooit over de Air Max 1.According naar Hatfield gehoord geopenbaard, hij en Parker bracht maanden onderzoek en de ontwikkeling van de beroemde hardloper. Uiteindelijk kwamen ze tot een akkoord over het totale concept, maar sommige van de nog steeds nodig esthetiek worden hashed. Blijkbaar, Mark Parker dacht dat de sneaker zou beter presteren met een riem over de bovenkant.

Als Air Max liefhebbers dichter en dichter bij de volgende editie van Nike's vlaggenschip Max Luchtgeveerde hardloopschoen, kan de anticipatie blijven bouwen als we een eerste idee van wat ze eruit te voet. Niet veel van een vertrek van 2015 model.nike air max 1 bestellen de Air Max 2016 biedt tevens een volledig Engineered Mesh constructie met Dynamic Flywire-ondersteuning, maar deze keer kiest voor een snelle uitziende teen Swoosh. De Air Max 2016 officieel daalt ruim voor het jaar daadwerkelijk verandert, raken Nike Running retailers op 19 november. Bekijk dit GS-sized Bright Crimson colorway te voet en laat het ons weten als u enthousiast voor het volgende hoofdstuk van Air Max bent.

Het pakket zal beschikken over een Nike Air Force 1, zal Nike Air Max 1 en de Nike Air Max 90. Alle drie de schoenen worden gemaakt met premium leer en komst gedaan in een "Flax" colorway aan het werk laars inspireerde theme.Look voor het voltooien Nike "Work Boot" Pack om ergens te komen in oktober,nike air max 90 goedkoop net op tijd voor de verandering van de seizoenen.For more information:www.classicssmax-nl.nl.

Hors ligne

 

Pied de page des forums